Последни соопштенија

Последни настани

Настани

“Библиотека на тркала”

Денес нашето училиште го посети прекрасната “Библиотека на тркала”.Учениците од I и III одделение имаа чест да се запознаат со убавините и вредностите на библоитеката.

Прочитај повеќе...
Настани

Велигден е еден од најголемите христијански празници. Тогаш го славиме воскресението на Исус Христос!

Велигден е еден од најголемите христијански празници. Тогаш го славиме воскресението на Исус Христос! Светиот обичај на Велигден е најмногу поврзан со бојадисување, размената и

Прочитај повеќе...
Настани

Одбележување на Меѓународниот ден на здравјето во нашето ПОДРАЧНО УЧИЛИШТЕ.

Денес е меѓународен ден на здравјето. Со повод одржливост на добро здравје нашите најмали и најмили ученици Ви упатуваат охрабрувачки видео пораки и им даваат

Прочитај повеќе...