ООУ „Свети Кирил и Методиј“

Во нашето училиште се одржаа натпревари во фудбал и ракомет!

Facebook
LinkedIn
Email
Print

На ден 30.3.2023 година, под покровителство на општина Чучер-Сандево, а во рамки на проектот “И МЛАДИТЕ СПОРТУВААТ”, во нашето училиште се одржаа натпревари во фудбал и ракомет. Учество на овој настан земаа сите основни и подрачни училишта во рамки на општината. ⚽️🏐🥅🥇🥈🥉🏆👬👫