ООУ „Свети Кирил и Методиј“

Да го обоиме светот во сино!

Facebook
LinkedIn
Email
Print

Да го обоиме светот во сино!

Втори април, Светски ден на лицата со аутизам. Активности на специјалниот едукатор и рехабилитатор за зголемување на свеста и поддршка на лицата со аутизам.