ООУ „Свети Кирил и Методиј“

„Меѓународниот ден на жената“ во ПОДРАЧНОТО УЧИЛИШТЕ

Facebook
LinkedIn
Email
Print

🌺По повод ,,Меѓународниот ден на жената” нашите ученици ви го честитаат 8 Март – Денот на жената. 🌹СРЕЌЕН ПРАЗНИК!!!