ООУ „Свети Кирил и Методиј“

Одбележување на Меѓународниот ден на здравјето во нашето ПОДРАЧНО УЧИЛИШТЕ.

Facebook
LinkedIn
Email
Print

👩‍⚕️Денес е меѓународен ден на здравјето. 🩺

🍀Со повод одржливост на добро здравје нашите најмали и најмили ученици Ви упатуваат охрабрувачки видео пораки и им даваат поддршка на здравствените работници.

👨‍⚕️ВИ ПОСАКУВАМЕ ДОБРО ЗДРАВЈЕ!!!