ООУ „Свети Кирил и Методиј“

РЕЗУЛТАТИ ОД ОПШТИНСКИОТ НАТПРЕВАР ПО ХЕМИЈА

Facebook
LinkedIn
Email
Print

На 24.2.2023 година беше одржан Општински натпревар по хемија.

Нашите ученици под менторство на наставничката Верче Славковиќ ги постигнаа следниве резултати: 

Анастасија Мазневска VIIIа – ДИПЛОМА (III-награда),

Кристијан Равојски VIIIа – ПОФАЛНИЦА, 

Алексеј Шијаковски – IX одд – ДИПЛОМА (III-награда),

Теодора Киранџиќ – IX одд ( III – награда) ДИПЛОМА,

Марио Комненовиќ – IX одд – ПОФАЛНИЦА,

Им честитаме на успехот и им посакуваме уште подобри резултати на Регионалниот натпревар!