Последни соопштенија

Последни настани

Настани

Нашите ученици учествуваа на обуки од Црвен крст, на тема “Промоција на хумани вредности” . Целта на овие обуки е да се помогне на социјално ранливи категории, да се поттикне хуманоста кај младите и да се подигне нивото на општествена одговорност .

Прочитај повеќе...
Настани

St. Valentine‘s Day

На часовите по англиски јазик продолжуваме да се запознаваме со традицијата и празниците во државите во кои се говори англискиот јазик. Тоа придонесува за подобро

Прочитај повеќе...
Настани

Svetosavlja

Danas smo dostojno kao što priliči obeležili Savindan, uz prisustvo važnih i dragih zvanica koji su uveličali ovaj sveti dan: -Gradonačalnik opštine Čučer-Sandevo gospodin Saško

Прочитај повеќе...